NOG Net even Anders

 

Onder de titel NOG Net even Anders, werd een tentoonstelling met 17 beelden uit de NOG Collectie ingericht in Maliebeeld (VNO-NCW) in Den Haag. De tentoonstelling was te zien van mei tot december 2002.

NOG_Maliebeeld_2002-Tom_Haartsen-overzicht2-072dpi.jpg

 

In Maliebeeld, de expositieruimte in de Malietoren van het gebouw van VNO-NCW in Den Haag werden van 1998 tm 2010 vele solo tentoonstelling gehouden. Vanwege het transparante karakter, (alle wanden zijn van glas) van de deze expositieruimte werd voornamelijk driedimensionaal werk getoond. Het waren zowel halfjaarlijkse solo- tentoonstellingen van kunstenaars als tentoonstellingen van Bedrijfscollecties,  georganiseerd door de kunstcommissie van VNO-NCW in nauwe samenwerking met LINK Contemporary ART Company.

Van verschillende leden van de Vereniging Bedrijfscollecties Nederland/ VBCN zoals Interpolis, De Nederlandsche Bank, ING, TNT Post waren tentoonstellingen in Maliebeeld te zien. Kunstwerken uit de NOG Collectie werden in Maliebeeld geëxposeerd van mei 2002 t/m november 2002 onder de titel  ‘NOG NET EVEN ANDERS’ met werken van:
Riera i Aragó, Jos Kruit, Marcos Lora Read, Christine Rijnsdorp, Tom Rosenboom,  Joseph Semah,  Arjanne van der Spek,  Piet Tuytel, Veron Urdarianu en Emo Verkerk. De Avro besteedde in haar kunstprogramma 'Kunstblik' uitgebreid aandacht aan de tentoonstelling.

 

 

NOG_Maliebeeld_2002-Tom_Haartsen-overzicht1-072dpi.jpg

NOG_Maliebeeld_2002-Tom_Haartsen-Naamloos-2-072dpi.jpg

NOG_Maliebeeld_2002-Tom_Haartsen-stelten-072dpi.jpg